NEW IN | Primark beauty

07:30:00


Vandaag toon ik jullie de beauty dingetjes die ik kocht in Primark tijdens mijn weekend Eindhoven met mama.
Als eerste deze oogpotloden. Ik had al enkele goede reviews gelezen over deze van Primark dus ik wou ze zeker eens testen. Vooral omdat ik dit bijna nooit gebruik en er dus ook niet echt veel geld in wil steken. Dit pakketje bevat 2 potloden en nog een slijper ook, wat ik persoonlijk zeker een pluspunt vind. Verder zien ze er gewoon simpel uit maar de combinatie van zwart en goud is altijd mooi, vind ik persoonlijk. Ook zijn de doppen transparant wat ik ook wel goed vind, zo zie je snel of je potlood moet bijgeslepen worden, of niet.


Ook nam ik deze box mee voor mijn lipsticks. Zo staan ze allemaal netjes uitgestald. Het heeft 6 kleine vierkante vakjes, 2 rechthoekige en dan nog één groot. Plaats genoeg dus. Plus het kost dan ook maar €3!


Deze kwast sprong me vooral in het oog aangezien ik het rosé goud heel mooi vond met het zwart. Ik bracht mijn concealer en foundation altijd aan met een sponsje maar dit ging niet altijd zo gemakkelijk dus ik wou zeker eens een kwast uitproberen. Cheap beginnen dan maar. Ik nam deze mee omdat hij 2 kanten heeft wat het extra makkelijk maakt. En ohja, omdat hij mooi is. Blijkt hij ook nog eens suuuuuuper zacht. Hij is heel gemakkelijk om te gebruiken en ik vind dat hij zeker niet moet onderdoen voor kwasten van dure merken.

Dit waren de beauty spulletjes van Primark. Donderdag heb ik voor jullie die van KIKO klaarstaan.

xoxo
Kelsey

You Might Also Like

1 comments