MAKE UP | Fond de teint & oogschaduw - KIKO

16:37:00


Zoals ik eerder vermeld heb, kocht ik tijdens mijn reis naar Sicilië enkele make-up producten bij KIKO. Dit was de eerste keer dat ik van het merk spulletjes kocht. Vandaag laat ik jullie een fond de teint zien en een duo oogschaduw in. Ik weet trouwens niet meer de juiste prijzen maar alles koste onder de €10!Ik had het moeilijk om te kiezen uit het grote assortiment van KIKO. Ze hebben eerst en vooral verschillende soorten fond de teint en dan ook nog voor warmere en koudere huidtypes. Ik koos voor de 'Universal Fit Hydrating Foundation WB 60'. Na enkelen uitgeprobeerd te hebben, leek deze het best bij mijn huid te passen. Ik heb hem nog niet in gebruik omdat ik liefst eerst mijn vorige fond de teint op gebruik, maar ik weet nu al dat hij super in gebruik zal zijn. 


Het volgende product is deze oogschaduw. KIKO heeft ongelofelijk mooie oogschaduws in hun assortiment. Ik ben grote fan van de 'baked' oogschaduw van hen, en dan al zeker de gouden varianten. Maar ik vond het een beetje jammer om weer een gouden te kopen aangezien ik een heel mooi palette heb van MUA vol gouden tinten. Dus ik koos een keertje voor iets helemaal anders!


Ik koos uiteindelijk voor de variant met zilver en zwart. Ik vind dat je hier heel mooie ooglooks met kan maken maar aangezien ik deze kleurtjes niet gewoon ben, zal ik eerst toch wat moeten oefenen. Uiteindelijk nam ik de 'Colour Sphere Duo Eye Shadow 110' mee.


In de oogschaduw zit een lichte shimmer, niet te opvallend. Maar ik denk dat je dit pas echt kan zien wanneer je hem ook echt aanbrengt op je ooglid. Maar ik vind dat hij er alvast veel belovend uitziet.

Zo dit waren de eerste twee producten. Ik ben zeer tevreden van deze twee en de volgende zijn ook echt toppertjes!

XO,
Kelsey
You Might Also Like

2 comments

  1. Kiko is echt één van mijn favoriete make-up merken geworden! ben heel benieuwd of de foundation goed zal zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hehe, leuk! Ik probeer er zo snel mogelijk eentje te schrijven. xoxo

      Verwijderen