NEW IN: Essence matt bronzing powder & kabuki borstel

06:00:00


Woensdag ging ik gezellig met mama lunchen en ik kon het niet laten om even binnen te springen in 't Kruidvat. Dan sta je daar weer, voor het gigantische schap van Essence. En elke keer kan ik het niet laten om iets mee te nemen. Zeker niet toen ik deze bronzer zag staan. Ik wil er al lang eentje en over deze had ik al veel goeds gelezen. Meenemen of toch maar niet? Och ja, anders krijg ik toch spijt! Dus nu is dit schatje van mij. Aangezien ik nog niet veel ervaring heb met borstels, zocht ik gewoon naar een lekker grote borstel die geschikt is om dit soort poeder aan te brengen. Found it! Wil je meer weten over deze twee schatjes? Lees dan snel verder...






Ik koos voor de 'matt bronzing powder: 02 sunny' van de 'sun club'-collectie. Je hebt een variant voor de lichte huid en een voor de meer donkere huid. Ik ging voor de donkere. Wanneer je naar het doosje kijkt, zie je dat het gemaakt is uit stevig plastiek en zeer handig is om te zien welk product er net inzit. Dit heb je niet met zwarte doosjes. Het product bevat 15 g en kost slechts €3.59. Spotgoedkoop dus!



Wanneer je naar de palmboom kijkt die in de poeder gedrukt is, krijg je direct een zomergevoel. Geweldig vind ik dat! Voor mij is dat echt hét gevoel dat je moet krijgen wanneer je een bronzer ziet. Zo kunnen we eventjes denken dat het kleurtje op ons gezicht echt van de zon komt, hihi. 




De borstel die me direct in 't oog sprong was deze van Kruidvat zelf. Hij heeft een korte steel wat heel handig is om vast te houden tijdens het aanbrengen. Hij is ook natuurlijk lekker big. Perfect voor een bronzer dus! Deze kost €8.99.




Dit soort borstel heet: kabuki. (Probeer dat eens enkele keren na elkaar uit te spreken, pfiew). Degene die ik heb is de PRO: 01. Je ziet op deze foto's ook hoe klein de borstel is en dat de haren denk ik wel van goede kwaliteit zijn. 

Volgende week ergens probeer ik een review te plaatsen van deze producten. Ik heb ze nog maar net en ik gebruik ze liever eerst enkele dagen voor ik ze beoordeel. Maar ze zijn alvast veelbelovend!

Hebben jullie ervaring met één van deze producten of beide?
xoxo
Kelsey

You Might Also Like

6 comments

  1. Deze ziet er goed uit! <3

    Ik heb een hele gave winactie online staan. Je kan een mooie krultang van Remington winnen. Zou leuk zijn als je meedoet :)

    XxX
    www.wendyvansoest.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ga direct meedoen! Mijn haren kunnen zo'n handige krultang wel gebruiken! xoxo

      Verwijderen
  2. De bronzer ziet er heel mooi uit! Gaaf printje ook :) xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ben ik helemaal met je eens! Direct een echte zomer sfeer! xoxo

      Verwijderen