iPhone Diary #10 | Laatste week vakantie en terug school

13:45:00

Hé lieve bloggers. Het is weer zondag dus tijd voor een nieuwe diary. Vorige week vertelde ik jullie dat ik mijn diary over de vakantie in twee zou opsplitsen. Dit deed ik omdat ik dinsdag met school naar Engeland vertrek dus mijn diary van de komende week lekker lang zal zijn omdat ik jullie veel zal kunnen vertellen! Ik neem dus de laatste week van de vakantie samen met de schoolweek die net voorbij is. Ik heb nog ongelofelijk leuke dingen gedaan: met vrienden naar zee geweest, 'winkelen' met mama, mijn nagels opnieuw laten doen en een nieuwe smoothie samengesteld... Lees snel verder om meer te weten!
Maandag en dinsdag (in de vakantie) ging ik met enkele vrienden naar een appartementje aan zee. Super leuk toch? Komt er nog eens bij dat we dit ongelofelijk mooi uitzicht hadden over zee. We hebben samen een heerlijke maaltijd gekookt en ondertussen genoten van de zon die onderging.


Woensdag ging ik met mama nog een keertje terug naar de brillenwinkel en trakteerde ik haar op een ijsje. Het was super warm weer dus het smaakte nog meer! Toen we thuis kwamen gingen we nog eventjes in het zonnetje liggen met een leuk boek (ik die niet zo graag leest, is gek op dit boek) met een groot glas water met deze leuke ijsblokjes.


Omdat het zo mooi weer was gingen we 's avonds nog iets drinken met enkele vriendinnen en dan de trein op naar huis.


Donderdag sprak ik af met één van mijn beste vriendinnetjes en aten we deze coupe met aardbeien en frambozen, yummie! 's Avonds ging ik terug naar de schoonheidsspecialiste om mijn nagels te laten doen. Ik wou iets zomers dus oranje dan maar! Ik vind het lekker opvallend en eens iets anders, super blije meid hier. 


Vrijdag ging ik eerst mee met mama naar de kapper en daarna even snel naar het shoppingcenter. Waar ik deze leuke jars vond. Perfect voor smoothies! We moesten 's avonds bij mijn pepe (read: opa) gaan eten en hiervoor gingen we eerst samen aperitieven. Super gezellig met het mamaatje.


Dat weekend nog meer van het zonnetje genieten met een frisse limonade. De rechtse foto is van maandag op school. Zalig is dat, in het zonnetje kunnen zitten tijdens de pauze. 


Ook maakte ik deze week een nieuwe smoothie die ongetwijfeld tot mijn favorieten hoort. Het receptje komt binnenkort online! 


Donderdag moest ik na school even op mama wachten dus las ik maar in mijn FRANS boek voor school. (Oei nee, dat is echt niks voor mij zo in het Frans)


's Avonds gingen we in een Turks restaurantje eten. We startten met lookbroodjes met kaas en eindigden met een Turkse appelthee. Super lekker! 

Verder deze week ben ik foto's vergeten nemen. Er gebeurde wel nog iets geweldig: ik ga deze zomer naar Pukkelpop! Ik kan echt niet wachten tot dit festival. Er komen super leuke groepen! Zoals Limp Bizkit, Linkin Park, Major Lazer, Bastille, Ellie Goulding, Netsky... Dat worden dagen om nooit te vergeten! 

Vanavond ga ik naar de liveshow van So you think you can dance ( yes baby ! )

De komende week wordt ongelofelijk druk omdat ik met school naar Engeland vertrek maar ik probeer zo snel mogelijk te posten!

xoxo
KelseyYou Might Also Like

0 comments