BOOK - 100% Yentl

07:30:00


Zoals ik jullie reeds verteld heb, ging ik onlangs naar de boekenbeurs in Antwerpen. De reden hiervoor was dat Yentl Keuppens die dag zou signeren. Over de beurs schreef ik namelijk al een artikeltje. (klik!) Vandaag vertel ik jullie meer over het boek zelf.



Zoals je hier kan lezen, gaat het over haar ervaring met Anorexia. Zoals ik reeds schreef: dikke chapeau dat zij hier over kan schrijven. Bewijst nog maar eens wat voor een sterke vrouw ze is. Ik denk dat ze zo ook een voorbeeld voor velen kan zijn. Vooral voor meisjes die hetzelfde moeten doorstaan maar in het eigenlijk voor iedereen.


Omdat ik het boek persoonlijk kon laten signeren, is het toch net iets specialer. Maar het boek op zich is sowieso de moeite! Dit is de voorkant. Het boek is niet groot wat het handig maakt om vast te houden. De foto op de voorkant springt ook direct in het zicht.


Op de boekenbeurs kregen we ook nog een kaartje mee van haar.


Ook mocht iedereen een bladwijzer kiezen. Deze trok mijn aandacht als eerste dus deze werd het.


Binnenin schreef ze deze mooi woorden neer. Bij iedereen schreef ze iets anders. Super lief dat ze hier de tijd voor nam.


Het boek is niet gewoon enkel tekst. Echt leuk!



Ook staan er veel foto's in. Ze geeft ons echt een kijkje in haar leven.

Het boek is zo vlot te lezen dat je het in één keer zou uitlezen. Om die reden heb ik het na de helft aan de kant gelegd omdat ik er nog wat langer van wil kunnen genieten, haha.

100% Yentl is te koop bij o.a. Standaard Boekhandel en op bol.com voor slecht €19,99. Zeker de moeite waard, girls!

XO,
Kelsey


You Might Also Like

2 comments

  1. 'Maar in het eigenlijk voor iedereen" misschien eerst eens Nederlands leren voor je een blog maakt. XO

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit lijkt mij een fijn boek, en mensen die anoniem reageren moet je lekker negeren. Dit is jouw plekje. Door een blog bij te houden ga je steeds meer op je fouten letten. goodluck ♥

    BeantwoordenVerwijderen