KIKO Blush Cocoa Shock

07:00:00Zoals je woensdag kon lezen op mijn blog, heb ik wat problemen gehad met de foto's van enkele productjes. Maar ik heb mijn best gedaan om tussen al het drukke gebeuren toch de foto's opnieuw te nemen. In Augustus ging mijn papa met zijn vriendin enkele dagen naar Londen en natuurlijk hebben ze cadeautjes meegebracht. Van Victoria's Secret (!!) en van KIKO. Vandaag staat het eerste cadeautje van KIKO voor jullie klaar. Benieuwd? Het is de moeite ;).Ik deed stiekem toch een vreugdesprongetje binnenin toen ik zag dat er een blush bijzat van de 'Cocoa-collectie'. Ik vind de doosjes zo ongelofelijk mooi en had alleen maar goeds over deze gelezen. Laten we het dus eerst even over de prachtige verpakking hebben. Het is een wit doosje dat op een chocolade reep lijkt. Er zijn er ook met een donker doosje maar het wit spreekt me nog meer aan. (Standaard, oops) Het is van stevige plastiek dus kan wel tegen een stootje. (Ook belangrijk voor mij, haha)


Aan de binnenkant zit ook een spiegeltje. Het is niet zo'n 'fake' spiegeltje, waarin je jezelf amper kan zien, maar echt een heel goed. Bij mij is hij wel een beetje stoffig precies, haha. Ik vind dat dit zeker een meerwaarde heeft. Het doosje op zich is heel licht dus handig om mee te nemen. Zo heb je altijd een spiegeltje bij maar toch ook je blush.Ik heb de 01 Sweet Coral and Apricot. De perfecte combinatie aangezien er een lichtere tint in zit en een donkerdere. En dat ze beide roze zijn want deze kleur gebruik ik toch het liefste. De lichte heb ik al dikwijls aangedaan omdat ik nu nog wat kleur heb in mijn gezicht van onze reis en dan is de lichte heel mooi. Doorheen het jaar zal ik eerder naar de donkerdere tint grijpen. Wat ook een voordeel is, dit zorgt er voor dat hij voor verschillende huidtypes geschikt zal zijn.

Er zit een beetje reliëf in de blushes wat ik weer goed passen vind bij het hele 'chocolade gebeuren'.Hier zie je beide tinten. Toch wel een duidelijk verschil. Dat is voor mij een pluspunt want anders kan je evengoed continu één van de twee kleuren gebruiken. Deze swatches zijn na één veeg dus de pigment is ook super!

Ik zou deze blush zéker aanraden. Aangezien het een cadeautje was, weet ik de prijs niet en ik ga deze ook niet opzoeken, dat vind ik een beetje onbeleefd, haha :D. Maar kijk, KIKO kan nooit echt duur zijn dus deze blush is geweldig en nog eens budget proof! Een echte aanrader.

XO,
KelseyYou Might Also Like

2 comments