3x ripped jeans & crop top

07:00:00


Hé there! Vandaag heb ik niet één outfit maar drie outfits voor jullie klaarstaan! Alle 3 de outfits bestaan uit dezelfde basics: een zwarte ripped jeans en een zwarte crop top. Ik vind deze sowieso al een leuke combinatie maar een beetje simpel en bloot aangezien ik niet graag heb dat mijn buik opvalt. Of dan toch het mini stukje dat je er van ziet. Kijk snel verder om de outfits te zien!
Mijn eerste outfit is eentje die ik gemakkelijk naar school draag. Ik heb in deze outfit de broek en top gecombineerd met een gouden lange gilet met glittertjes in. Ook heb ik mijn zwarte laarsjes aan. Deze lopen zo gemakkelijk en ik vind dat ze de outfit net iets stoerder maken.


Ook droeg ik dit gouden kettinkje van Primark. Je kan hier verschillende letters/combinaties aanhangen maar hier koos ik gewoon voor mijn eigen initialen. 

VEST - Primark
SHOES - here
NECKLACE - Primark


Mijn tweede outfit is deze met mijn kaki vest. Deze vest hangt al jaren in mijn kast en ik kan met gemak op één hand tellen hoeveel keer ik hem al heb gedragen. Maar toch blijf ik hem ongelofelijk mooi vinden. Hier ging ik voor een chill outfit dus koos ik als schoenen mijn gouden Adidas sneakers. 

(  Don't know what happend with the quality :-(  )


Hier zie je de vest in detail. De stenen zijn echt mooi en passen perfect bij elkaar. Dit is eigenlijk echt een leuk zomervestje, ik zou hem wat meer boven moeten halen.

VEST - H&M
SHOES - ADIDAS


Als laatste outfit ging ik voor een combinatie die wat chiquer is. Ik vind skinny broeken en pumps altijd een heel mooie combinatie. Ik combineerde de broek en top hier met een witte blazer en zwarte pumps. Het wit zorgt er voor dat de outfit wat opleeft en de scheuren in de broek en de crop top zorgen er dan weer voor dat hij toch een beetje speels en wat stoerder blijft. 
VEST - H&M
SHOES- New Look


CROP TOP - Bershka
PANTS - Bershka


Hier zie je nog enkele details. Zoals mijn broek: deze heeft enkel een scheur aan de knie. En mijn horloge van Fossil die ik natuurlijk altijd draag.


Thank you for reading! Welke is jouw favoriet?

XO,
Kelsey


You Might Also Like

2 comments

  1. Oh ik ben echt fan van dat groene vestje !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja? Leuk om te horen! Het toppunt is dat deze al een paar jaar gewoon in mijn kast hangt, haha! XO

      Verwijderen