MAC Lipstick | Faux

20:17:00


Hier is 'ie dan weer, de laatste vakantiedag. Na 2 maanden vol geweldige momenten met de beste vrienden die er zijn, kan ik zeggen dat ik zin heb om terug naar school te gaan! Het is mijn laatste jaar in de middelbare school dus super spannend! En laat ik vandaag dan toch wel dit pareltje voor jullie hebben klaar staan. Eindelijk heb ik hem: faux van MAC! Ik heb zeker 5 keer in de winkel van MAC gestaan, op het punt om deze te kopen, maar elke keer toch net niet gedaan maar nu heb ik hem dus eindelijk! Lees snel verder om te zien wat ik van Faux vind!

Over de huls van MAC valt niet echt veel te zeggen doordat deze altijd hetzelfde is. Dit vind ik net goed want dit is eigen aan het merk. Zwart én elegant.Faux is een nude kleurtje, perfect om elke dag te dragen dus. Hij heeft een matte finish en dit vind ik er voor zorgen dat hij nog net dat tikkeltje meer heeft. Ik ben verliefd!


Op de foto's lijkt het alsof ik geen lipstick aanheb. In het echt zie je het wel goed hoor, hij is zo eenvoudig en dat maakt hem zo mooi. Hij is echt een aanrader! Voor maar €19.50 heb je hem!xoxo 
Kelsey

You Might Also Like

2 comments