MAKE-UP | Catrice PRIME and FINE

09:00:00


Een primer is zo een make-up product waar ik tot voor kort niet eens van wist dat het bestond of echt nuttig was. Na meer en meer blogs te lezen, heb ik gemerkt dat dit toch wel echt iets handig is. Van de primers van Catrice had ik al veel goede dingen gelezen dus ik ben helemaal klaar om deze te testen! Ik wil deze eerst een tijdje in gebruik hebben voor ik er een review over schrijf dus ik denk dat ik volgende week een review ga schrijven over deze primer! Maar lees snel verder voor meer details.





Het product dat 14 g bevat komt in een klein potje met een zwart deksel. Het jammere vind ik dat het deksel wel heel snel stofdeeltjes aantrekt en het daarom vuil lijkt. Maar dit is natuurlijk een klein detail. Het gemakkelijke aan zo'n klein potje vind ik dat je het overal mee naar toe kan nemen en dat je geen schrik moet hebben dat het gaat uitlopen. Je moet natuurlijk wel een beetje voorzichtig zijn omdat het uit glas bestaat maar ik denk dat je al veel moet doen om het potje te breken ;-).



Een leuk extraatje vind ik dat het roze is. Super schattig toch? And no worries, op je gezicht is het niet roze!


Ik ben alvast heel benieuwd om deze te testen! Ik ben ook heel benieuwd of mijn make-up echt langer en beter zal blijven zitten zoals Catrice beweert! 

xoxo
Kelsey

You Might Also Like

4 comments

  1. Ik ben ook heel benieuwd wat voor effect deze heeft!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruik deze primer al jaren en hij doet z'n werk echt heel goed! Foundation aanbrengen gaat ook heel makkelijk en fijn, maar ik krijg wel puistjes van deze primer helaas! X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ow dat is wel minder! Ik zal zeker goed in 't oog houden of het ook een effect heeft op mijn huid!x

      Verwijderen