5 films om een traantje bij weg te pinken

18:59:00

Als er iemand is die snel weent bij een film, ben ik het wel. Ik kan dit echt niet tegenhouden. Maar hé, wat maakt het ook uit? Ik heb voor jullie 5 films klaarstaan die ik zelf mooi vind en meestal een traantje (of 100) bij wegpink. 


-The Last Song
Miley Cyrus speelt hier de rol van Ronnie. Een meisje dat volop in haar puberteit zit en er tegenop ziet om de zomer bij haar vader door te brengen. Eens daar, verandert ze stilaan en wordt ze verliefd op Will. Haar leven lijkt helemaal terug in orde te komen tot ze te weten komt wat de echte reden is waarom ze bij haar vader is.


-Dear John
John is op verlof en ontmoet de knappe studente Savannah. Ze worden ongelofelijk verliefd en wanneer John op uitzending wordt gestuurd beloven ze elkaar brieven te blijven schrijven om hun liefde sterk te houden. Dit loopt niet helemaal zoals verwacht en John moet enkele tegenslagen overwinnen om de liefde tussen hem en Savannah te redden.
-Charlie St. Cloud
Charlie St. Cloud is een jonge man die de dood van zijn klein broertje maar niet kan verwerken. Hij blijft een speciale band hebben met zijn broertje want hij kan hem zien. Ze ontmoeten elkaar elke nacht om samen honkbal te spelen. Dit verandert vanaf Charlie een meisje leert kennen. De keuze ligt bij hem : de liefde van zijn leven of zijn klein broertje blijven zien.
-The Notebook
Allison is een rijk meisje dat haar zomer doorbrengt in Seabrook. Hier ontmoet ze Noah. Hij is opslag verliefd op haar en wil er dan ook alles aan doen om haar voor hem te winnen. Ze maken veel ups and downs samen mee en dit zorgt voor nog een sterkere band. Zeker als je weet hoe het nu tussen hen gaat..-If I Stay
De 17-jarige Mia is een cellist talent, ze wordt verliefd op Adam en heeft een droomleven. Wanneer ze een auto-ongeluk krijgt samen met haar familie, verliest ze haar familie. Zij komt terecht in een coma en kan alles bewust meemaken. Ze wil vechten voor haar leven maar wil ook bij haar familie zijn. Ze staat voor de meest ingrijpende keuze ooit.


Welke films zouden jullie hier tussen plaatsen?
xoxo Kelsey

You Might Also Like

4 comments

 1. Dear John en The Notebook, daar moest ik echt bij huilen! Ik vind dat The Fault in Our Stars er ook zeker bij hoort! Die was zo zielig! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, heb je gelijk in! Die zou hier ook perfect in het rijtje passen! xoxo

   Verwijderen
 2. Ouh prachtige films! Enkel de laatste heb ik nog niet gezien, maar daar komt wel snel verandering in :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij hetzelfde hoor! Maar ik krijg gewoon al kippenvel elke keer ik de trailer bekijk!xoxo

   Verwijderen