iPhone Diary #7 | Gent, kermis en nieuwe nageltjes

15:00:00


Hé hé. Wow het voelt zo lang geleden dat ik nog een Diary heb geschreven (Oke, dat is het ook)... Ik kan mezelf ten eerste niet houden aan elke week een Diary posten omdat ik gewoon elke keer een foto vergeet te nemen wanneer ik iets 'interessant' doe. Daarom post ik deze artikeltjes dus enkel wanneer ik denk van: 'Hé, nu heb ik genoeg foto's om er over te kunnen schrijven.' Beter dan een artikeltje met max. 2 foto's, niet? Dus vandaag een nieuwe Diary waarover ik vertel over de leuke dingetjes die ik de laatste weken heb gedaan!
Tijdens de vakantie heeft mijn leven een grote ommekeer gemaakt. Ik heb thee leren drinken! Ik heb altijd al graag Ice Tea en Arizona gedronken maar echte warme thee, nee dat was absoluut niks voor mij. Tot ik deze proefde met aloë vera. Dat was zo ongelofelijk lekker! Ik ben ook zeer blij dat ik deze lekkernij eindelijk lust omdat ze veel gezonder is dan koffie. Yes!
In de vakantie ben ik ook een dagje met een vriendinnetje naar Gent getrokken. En ja zeker, we hebben ons als echte toeristen gedragen met onze Starbucks koffie in de hand. We hebben ook super leuke en mooie foto's genomen waar ik reeds dit artikeltje over schreef. 


In de vakantie had ik ook mijn haren nog eens gekruld. Het verbaasde me dat mijn krullen nog zo mooi vielen na er reeds een nacht op geslapen te hebben, moest ik natuurlijk een foto van hebben.
Vorige week zondag liep ik samen met mijn dansschool mee in een carnavalstoet hier in de buurt om onze show ( die stilaan zeer dicht komt ) nog extra te promoten! Daarna ging ik met mijn nichtje de kermis onveilig maken en uiteindelijk hebben we ons alleen uitgeleefd in het Luna Park zoals wij het noemen. En wat een topteam waren we! We hebben zeker 2 uur met maar €5 gespeeld, talent of gewoon veel geluk? Anyway het was super leuk!


Maandag kwamen de sportspulletjes aan die ik en een vriendin besteld hadden, hierover komt dinsdag een artikeltje, stay in touch want het zijn echte aanraders!


Vrijdag ging ik met Amber buiten school eten. Na een overheerlijke tas soep, deelden we dit stukje taart. Een driedubbele chocoladetaart. Ze ziet er hemels uit en geloof me, dat was ze ook!


Gisteren maakte mijn papa me zeer blij met deze onverwachte verrassing. Weer calorie-bommetjes, maar hé, soms mag dat al eens.Daarna had ik E-I-N-D-E-L-I-J-K de tijd om een bezoekje aan de nagelspecialiste te brengen want zoals je op de bovenste foto kan zien had ik reeds een afschuwelijke uitgroei. Op de onderste foto zie je het resultaat, oh ik ben verliefd! Ik vind ze zo mooi! 


Vandaag schijnt het zonnetje zo hard. Dit is echt onwaarschijnlijk voor deze tijd van het jaar. (Zeker voor België) Mij hoor je niet klagen! Zonnebrilletje op en lekker studeren in de zon. 

See you soon, girls!
xoxo
Kelsey


You Might Also Like

2 comments