Autumn wishlist

12:05:00


Well hé there girlies! Jullie hebben waarschijnlijk ook al zeer veel posts gezien over wat bloggers leuk vinden aan de herfst. Bij mij is dit vooral nieuwe kleding! Daarom deze (korte) autumn wishlist. Om het toch origineler te maken.
Ik ben echt verslaafd aan sjaals. Oh ik vind ze helemaal geweldig! Ik zal sneller mijn vestje uitdoen dan mijn sjaal, ja vrij vreemd. In de herfst en winter heb ik dus een excuus om ze continu te dragen! 

Om toch even weg te 'dromen' vind ik deze sjaal van Burberry echt wow. Niet omdat het een merk is maar gewoon de kleuren. Ze geven zo een lekker warme uitstraling. Hopelijk voeg ik deze ooit toe aan mijn collectie.


Verder vind ik deze sjaal er ook zo cosy uitzien! De kleuren zijn vrij zacht maar toch vrij risky gemixt vind ik. Maar wel een prachtig effect! De stof ziet er ook lekker stevig uit, zo kan je hem mooi in vorm brengen.


Welk meisje houdt er nu niet van oversized sweaters? Ik alleszins wel! Deze vond ik er zo leuk uitzien met de aztec-print erop. 


Ik ben ook helemaal gek van statement-necklaces! Deze kan je eigenlijk in alle seizoenen dragen vind ik. Het geeft een frisse en classy touch aan je outfit! En ik vind hem gewoon al prachtig om naar te kijken!

Wat staat er op jullie wishlist deze herfst? 


You Might Also Like

2 comments