NEW IN: Victoria's Secret

14:28:00Hey girls! Welk meisje is er nu niet helemaal gek van Victoria's Secret? Ik zeker en vast. Plus als er iemand is die verslaafd is aan online shoppen dan ben ik het wel! Het ondergoed van Victoria's Secret online bestellen vind ik net iets te risky omdat de maten niet overeenkomen blijkbaar. Maar een tas, make-up tasje, pennenzak en iPhone-case zijn geen probleem dus heb ik deze schatjes direct besteld. Ik heb mijn foto's eens niet met een witte achtergrond gemaakt dus sorry als het soms een beetje een raar effect geeft :-).
 Ik was direct verliefd op deze case. De roze strepen zijn gewoon hét kenmerk van VS daarom vond ik hem alleen nog maar mooier want ik ben sowieso al helemaal into roze. Het enige nadeel vind ik dat de kwaliteit niet is wat het zou moeten zijn. De letters zijn al een beetje aan het vervagen en dat zou toch niet mogen bij een merk als VS?


Het lichtroze past ook zo mooi bij de witte iPhone.


Verder heb ik deze twee 'tasjes' besteld. Eigenlijk dienen ze allebei als make-up tasje maar ik wou zo graag een pennenzak van VS en ik vond nooit echt mijn volledige zin. Daarmee gebruik ik vanaf nu de witte dus als pennenzak!

Ze zijn zo mooi tot in detail afgewerkt. Op de sleutel die aan de rits hangt staat ook 'Victoria's Secret' gegraveerd. De sleutel op zich vind ik ook een leuk idee!


Als laatste heb ik deze tas besteld. Ik zocht een grote stevige tas voor naar school te gaan. Deze is: groot, stevig én van Victoria's Secret. Perfect dus. Ik had misschien wel liever een tas gehad die uit een iets 'stijver' materiaal bestond. Deze is gewoon in stof en ze had nog mooier geweest als ze uit een harder materiaal zou bestaan. Een klein nadeel vind ik persoonlijk dat de oren van de tas net iets te lang zijn. Maar dit is helemaal persoonlijk omdat ik vrij klein ben, ze komt dus wel een stuk tot onder mijn heup en dat vind ik minder fijn.


De tas gaat van zwart over in een zilver/glinsterende stof en aan de onderkant in een nep zilver leer. De onderkant is ook absoluut niet bruin, dit effect is er als het zilver een beetje kreukelt en dan met het licht maar dit is in het echt niet! Het zwart is trouwens niet vuil maar de glinstertjes hangen gewoon over heel de tas. En over mij... want ze geven zo hard af, elke dag hangt mijn broek dus helemaal vol met glinstertjes. Dit heb ik er wel voor over ;-).

xoxo Kelsey


You Might Also Like

2 comments

  1. dat hoesje is zo leuk, derest ook trouwens!!

    liefs,


    http://lifestyleblondiee.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen