Daily hair- and facecare

20:15:00


Hello girlies! In deze blogpost toon ik jullie welke 3 productjes ik dagelijks gebruik. Ik vind het zelf ook leuk om posts van andere bloggers te lezen waarin ze de producten tonen die ze dagelijks gebruiken so here we go!
Je kan wel zeggen dat ik met deze blauwe pot ben opgevoed. Mijn mama gebruikt hem al zooo lang dat ik me niet anders kan herinneren. Ik heb deze verslaving dus overgenomen. Ik heb een zeer gevoelige en droge huid dus een gepaste crème vinden is dus niet niks. Elke keer opnieuw kom ik bij dit blauw potje uit. Een laag voor ik ga slapen en een laag wanneer ik opsta voor ik mijn make-up aanbreng. Een musthave van Nivea!


Verder ben ik ook nog heel gevoelig voor reinigingslotion. Mijn ogen pieken heel snel! Het beste voor mijn ogen is nog steeds mijn make-up onder de douche verwijderen met gewoon water. Maar deze reinigingslotion komt héél dicht in de buurt. Zo dicht dat ik alleen nog maar deze gebruik nu. Hij heeft een zacht effect en dat is wat ik nodig heb!


Een slechte gewoonte van me is dat ik elke dag mijn haar was. Ja ik heb het al 1000 keer gehoord dat het niet goed is voor mijn haar. Maar hé, liever dat dan vettig haar! Maar er is verbetering op komst! Deze shampoo helpt me om af te kicken! Hij is geschikt voor droog, beschadigd haar dat ook pluist. Ik heb van mezelf een mengeling van pluizig haar en krullend haar. Sinds ik deze shampoo gebruik is het al veel minder pluizig! En kan ik wel eens een dagje overslaan ;-).

Welke producten gebruiken jullie dagelijks?
xoxo Kelsey
You Might Also Like

2 comments

 1. Met de shampoo, ik voel je precies! Ik heb nog geen goede shampoo, dus ik zal eens kijken of ik hem kan kopen en waar! Lijkt me erg fijn :)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker doen! Hier in België is hij denk ik in bijna alle supermarkten te vinden en in 'Kruitvat' xoxo

   Verwijderen